joi, 19 ianuarie 2012

Oferta IT irezistibila

Oferta IT irezistibila

Magazinul Star-Print va prezinta oferte saptamanale, la preturi mai mici decat ale competitorilor din piata IT:

laptopuri  si notebookuri, imprimante multifunctionale laser sau inkjet , camere foto si video , monitoare , copiatoare , sisteme desktop si servere, multe accesorii si consumabile originale sau compatibile.

In conditii optime de livrare, garantie, service!  Vizitati chiar acum magazinul nostru!

Cine este Star-Print ?

 - Suntem o companie specializata in importul si distributia de produse IT, fiind unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca. Ne-am consolidat aceasta pozitie plecand de la preocuparea permanenta de ridicare a nivelului de serviciu pentru clientii nostri, cat si prin cresterea eficientei si a nivelului de relatie cu furnizorii strategici. 

- Star Print este unul dintre reperele de business pe piata mediilor de stocare, unul dintre principalii distribuitori de consumabile, lider incontestabil pe piata distributiei de medii de stocare profesionale pentru protectia si managementul informatiilor din Romania. 

- Acreditarea partenerilor nostri este garantia ca putem oferi produse si servicii la cele mai inalte standard, calificarea profesionala si pregatirea permanenta fiind doua dintre reperele expertizei noastre. 

 

2 comentarii:

  1. Nu doar oferta de laptopuri a www.star-print.ro ci si cea de consumabile este de luat in seama - preturile spun totul

    RăspundețiȘtergere
  2. mi se pare totusi cam mult, ma uitam in alta parte acuma, am facut comparatie si e cam scump, dar totusi multumesc ca neai anuntat.

    RăspundețiȘtergere