miercuri, 3 aprilie 2013

Energia laptopului tau depinde de o baterie performanta


Mobilitatea este elementul cheie care ne apare in minte atunci cand ne gandim la utilizarea  unui laptop - pentru cei mai multi dintre noi, specificatii tehnice precum tipul procesorului, frecventa, tipul memoriei ram, nivelul anumitor componente, modelul hard-diskului sau posibilitatile de upgradare, nu au o  atat de mare relevanta. Ci din contra, faptul ca aceste deviceuri pot sa functioneze un anumit numar de ore fara a fi legate la o priza,  ca pot sa functioneze prin reteaua wireless, ca suporta anumite accesorii de care avem mare nevoie.  Lucrurile vizibile ne influenteaza intr-o mai mare masura, si in domeniul IT - ce facem insa cand avem nevoie de acumulatori de laptop noi?  Cand nivelul energiei scade vertiginos, fara sa mai putem salva in vreun fel acest proces?


Exista anumite repere pe care le putem urma atunci incepem procesul de sondare a magazinelor pentru a gasi cea mai buna solutie de alimentare. O baterie de laptop compatibila, poate sa varieze destul de mult, ca si pret, in functie de producator, de anul fabricatiei, de locul in care este pusa spre vanzare si asa mai departe. 

Care sunt detaliile care  fac diferentele intre aceste componente de laptop?  In primul rand, in functie de compatibilitate, putem opta pentru noile modele de baterii pe tehnologia litiu ion - cu minim 6 celule,  acestea ofera suficienta putere, atat pentru deplasari de afaceri, vacante, iesiri. Majoritatea modelelor prezente azi spre comercializare au fost testate si validate de cadre producatorii lor, pentru a se asigura o functionare corecta, in deplina siguranta, respectandu-se normele de compatibilitate.   

Pe orice site ce vinde o astfel de baterie , trebuie sa apara informatii referitoare la capacitatea acumulatorului, greutatea, dimensiunile, tehnologia folosita si modelele de laptop cu care este compatibila, cat si seriile pe care le poate inlocui.  Pentru o gama de oferte speciale in acest domeniu, accesati magazinul online de acumulatori si baterii - www.e-acumulatori.ro - pentru ca usurinta in utilizare si mobilitatea sa fie din nou ceva normal, pentru tine si laptopul tau!

Un comentariu:

  1. Salut! Am un asus x555LB I7, am gasit un acumulator pe site ul promovat de voi dar am gasit ceva mai ieftin pe https://www.acumulator-shop.ro/ ce imi recomandati. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere