joi, 4 aprilie 2013

Personalizarea laptopului tau printr-un print de calitate




Tehnologia ultimilor ani a evoluat enorm de mult - modalitatea in care aceasta a imbunatatit operativitatea noastra, a tuturor, este impresionanta. Implementarea a numeroase solutii tehnice a revolutionat modul in care accesam internetul, viteza cu care rulam anumite aplicatii  si modul in care abordam chiar proiectele majore. Pe langa aceste transformari la nivel intern, mai putin vizibile, laptopurile au devenit mai subtiri, mai usoare, incorporand in schimb tot mai multe posibilitati de conectare - e vorba si de cunoscutele ultrabookuri care asigura o performanta incredibila, alaturi de o  autonomie mai mare a baterie, de pana la 8 ore.  

Ce putem face insa ca aceste produse sa ne reprezinte, sa reflecte o imagine pozitiva a companiei in care investim, sau poate a felului nostru de a fi, a hobbyurilor si pasiunilor noastre? Acum, este mai la indemana decat oricand sa apelam la diverse materiale promotionale personalizate care sa poata fi aplicate nu doar unor obiecte mici, in cantitati mari si foarte mari, ci si unui singur produs, intr-un mod ales de noi, cu un design propriu. 

 Un astfel de print digital modern permite personalizarea unor cantitati mici (sa ne gandim la laptopurile, calculatoarele  de la birourile noastre) sau chiar si a unui singur model.  Intr-un timp relativ scurt, imaginile pe care noi le-am pregatit sau le-am dezvoltat alaturi de echipa tipografiei pot sa  fie imprimate, pe material autocolant, de inalta calitate, la rezolutii mari, ca apoi ele sa fie aplicate pe spatele laptopului (lidul superior) sau pe alte parti ale calculatoarelor de birou. 

Fara a fi taxati pentru costuri de pregatire,  aceste materiale promotionale personalizate sunt realizate prin tehnologia digitala inkjet led uv (ce a luat locul clasicelor metode precum tampografia sau serigrafia). Iar cum laptopurile pe care le utilizam pot sa aiba culori dintre cele mai diverse (de la albe, rosii, negre, gri metalizat etc), sub imaginile sau designul pe care il alegem se poate imprima alb, pentru a se obtince culori  foarte vii si saturate. In plus, in functie de gusturi, se pot aplica imprimari succesive (pentru personalizare volumetrica), lac total sau selectiv, lucios sau mat.

Acestea sunt in mare aspectele realizarii unor materiale promotionale personalizate care sa se potriveasca laptopului nostru personal, cat si echipamentelor IT folosite de firma noastra.  Astfel vom reusi in egala masura sa transmitem un mesaj corect, sa iesim in evidenta prin originalitate si sa promovam o tiparitura de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu